În acest sfârșit de săptămână, în municipiul Tulcea, se vor desfășura mai multe manifestări cultural-artistice unde jandarmii tulceni vor avea în atenție siguranța  cetățenilor.

 Sâmbătă, 1 octombrie, în intervalul orar 15.00-16.00, în municipiul Tulcea se va organiza manifestarea cultural-artistică Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului Românesc, eveniment în cadrul căruia va avea loc o defilare cavalerească, pe următorul traseu: Piața Civică – str. Păcii – Parcarea Hotelului Egreta – 14 Noiembrie – Muzeul de Artă. Defilarea va fi însoțită de Fanfara Marinei Militare Constanța. Jandarmeria Tulcea recomandă tuturor cetățenilor să manifeste răbdare și să respecte indicațiile forțelor de ordine cu privire la restricțiile de circulație impuse de organizarea acestui eveniment.

Între orele 16.00-18.00, grupuri și ansambluri de români de origine ucraineană vor susține un spectacol artistic pe scena din Piaţa Civică din municipiul Tulcea, eveniment ce va fi dedicat refugiaților ucraineni pentru a marca Ziua Cooperării Europene. Jandarmii vor supraveghea activitățile din cadrul acestei manifestări publice pentru buna desfășurare în condiții normale și de siguranță.

 

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentCum vor arăta viitoarele monede britanice cu chipul regelui Charles al III-lea
Articolul următorGazul din platforma continentată din Marea Neagră a fost deja cumpărat de străini – Acuzațiile lui Rareș Bogdan la adresa ANRE și ANRM