Incepand de lunea viitoare, adica din data de 8 octombrie, sunt programate probe tehnologice premergatoare furnizarii agentului termic, adica…umplerea instalatiilor de termoficare cu apa, pentru sezonul rece care se apropie.

„Pentru realizarea acestor lucrari in conditii de siguranta, asociatiile de proprietari si persoanele fizice, sunt rugate sa finalizeze toate lucrarile aflate in derulare pe instalatiile interioare si sa asigure functionarea corecta a acestora. Au fost cazuri cand oamenii au neglijat, practic, acest aspect si s-au trezit cu casele pline de apa. Pentru ei inseamna pierdere de bunuri casnice, pentru noi pierdere de materie prima si de agent termic. Tocmai de aceea anuntam oamenii din timp, pentru a nu mai avea astfel de surprize” – informeaza conducerea SC Energoterm SA Tulcea, prin vocea directorului general Liviu Basca.

Articolul precedentFestivalul FITO Oradea: Cinci nominalizări și trei premii pentru spectacolul ,,REGINA FRUMUSEȚII DIN LEENANE”!
Articolul următorTulcenii au predat către reciclare 12 tone de aparate electrice vechi! Record în Campania „România Reciclează”!