Inspectoratul de Poliţie Judeţean a demarat o anchetă internă pentru a stabili cum a fost posibil ca tocmai un echipaj al instituţiei să efectueze o depăşire pe linie continuă, la ieşirea din localitatea Isaccea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Amalia Ignatencu, a declarat presei că cercetarea prealabilă a fost declanşată după ce imaginile cu o maşină inscripţionată Poliţia au devenit virale pentru că se efectuează o depăşire pe linie continuă într-o curbă.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini cu un echipaj de poliție care efectuează o depășire la ieșire din localitatea Isaccea, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea a dispus declanșarea unei cercetări prealabile pentru a verifica aspectele semnalate în public. A fost identificat echipajul auto care e format din lucrători din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Tulcea. Cercetările vor stabili toate împrejurările legate de eveniment”., a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Politie Judetean Tulcea.

Întrebată ce sancţiuni riscă membrii echipajului  şi dacă aceştia se aflau în misiune, reprezentanta Poliţiei a mai declarat: „Deocamdată, pentru că nu se cunosc detaliile misiunii lor, detalii ce vor fi stabilite în cercetare, nu ne putem antepronunţa”.

Articolul precedentLocul I pentru Daniel Marțian la Memorial Victor Țacu la şah rapid!
Articolul următorPericol de expolzie la Tulcea! Un şofer băut a intrat cu maşina într-o ţeavă de gaze