A doua ediție Tulcea StreetPlay 3×3 va debuta în Piața Civică în acest weekend iar meciurile se vor desfășura în 7 și 8 iulie în Piața Civică din Tulcea. Cu înscrierile închise în mai puțin de o oră, Tulcea StreetPlay 3×3 se anunță a fi unul dintre cele mai râvnite trofee din acest sezon de baschet 3×3. Tulcea joacă baschet! Din stradă la Jocurile Olimpice! 3×3!

În ambele zile, meciurile vor debuta incepând cu ora 10.00 si se vor duce pana in jurul orelor 20.00. Pentru ca durata meciurilor nu poate fi stabilita, fiecare avand particularitati specifice de durata, organizatorii nu au putut face un program clar delimitat pe ore. Important este însă faptul că se face mișcare, iar doritorii, sportivi sau simpli spectatori, sunt invitați în număr cât mai mare!

„Pentru două zile, în Piața Civică din Tulcea, sunetul mingii de baschet și al muzicii care acompaniază non-stop turneele de streetball, vor crea atmosfera perfectă pentru participanții de toate vârstele dar și pentru spectatorii care și-au exersat abilitățile de a arunca la coș în numeroase concursuri.
Este cea de a doua editie si ne dorim sa o continuam an de an.
Dupa editia de anul trecut dar si in urma unor solicitări venite din partea părinților si copiilor din cartierul E3, am prevazut in buget sume necesare amenajării unui teren de baschet si nu numai atat in zona Aleea Chparosului dar si la Liceul Henri Coanda. Tot in scopul de a atrage tinerii in zone recreative anul trecut primaria a amenajt un teren de baschet in Oraselul Copiilor!

De asemenea, cu sprijinul partenerului Pegas dupa ce anul trecut a fost premiată excelența în sport. Adelina Bostangiu, o înotătoare în vârstă de 11 ani din Tulcea, cu multiple victorii în concursurile naționale, a primit pentru performanțele sale o bicicletă Pegas, anul acesta va fi premiat un alt campion tulcean la canoe , Mihai Teliman.
Ma bucur ca au revenit desi bugetul anul acesta a fost mai mic, competitia va fi la înălțimea asteptarilor!
Succes tuturor participantilor!” – a declarat pentru ziarul  nostru doamna viceprimar Andaluzia Luca

Articolul precedentProtecţie naţională pentru ”Salată cu icre de știucă de Tulcea” !
Articolul următorSe înmulțesc furturile comise de minori. Alți doi au fost prinși de polițiști