Șoferul unui BMW, care conducea sub influența băuturilor alcoolice, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un Logan în care se aflau trei tineri. Doi dintre ei, ambii de 18 ani, din Tulcea, au murit.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Constanța, care se întorcea de la o petrecere, a condus un autoturism BMW cu numere de Constanța, pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanța , iar la un moment dat, ajungând la km 265, între localitățile Cogealac şi Tașaul, din cauza neadaptării vitezei la configuraţia drumului, curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, un Logan cu numere de Tulcea.
În urma impactului a rezultat decesul pe loc a șoferului și pasagerului din spate din Logan , ambii în vârstă de 18 ani, şi vătămarea corporală uşoară a șoferului din BMW, dar şi a pasagerului dreapta din cel de-al doilea autoturism. În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto din Constanța, a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Iată că, din nou, alcoolul, viteza şi o maşină puternică, au produs o altă nenorocire. Doi tineri care abia îşi făcuseră majoratele, au murit în carnagiu şi al treilea se zbate între viaţă şi moarte în spitalul din Constanta.

Articolul precedentO persoană a fost rănită după ce mașina a intrat în șanț din cauza vitezei
Articolul următorDramaturgul tulcean Ștefan Caraman, invitat de onoare în Cehia