Bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni, reținut de polițiștii tulceni

 Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unui număr de cinci infracțiuni de furt din auto, a unei infracțiuni de distrugere, și a unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Tulcea au identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Tulcea, bănuit de săvârșirea faptelor.

Astfel, în perioada decembrie 2017 – octombrie 2019, tânărul ar fi sustras mai multe bunuri din autoturisme parcate pe diferite străzi din muncipiu, creând un prejudiciu de aproximativ 5000 de lei, recuperat parțial.

În cursul lunii decembrie 2017, persoana în cauză ar fi deposedat prin violență un bărbat de un telefon mobil, care ulterior a fost recuperat.

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii tulceni l-au reținut pe tânărul de 19 ani, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 24 octombrie a.c., l-au prezentat Judecătoriei Tulcea care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Bănuit de săvârșirea unui furt din locuință, reținut de polițiștii tulceni

Urmare a cercetărilor în cazul unei infracțiuni de furt din locuință, polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Tulcea au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Tulcea, bănuit de săvârșirea faptei.

Astfel, în noaptea de 17/18 octombrie a.c., tânărul ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Tulcea, de unde ar fi sustras 5 laptop-uri, recuperate ulterior de polițiști.

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii tulceni l-au reținut pe tânărul de 18 ani, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 24 octombrie a.c., l-au prezentat Judecătoriei Tulcea care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Articolul precedentS-a dat peste cap cu maşina pe şoseaua Tulcea – Agighiol
Articolul următorPrima ediție a Târgului de Produse Tradiționale Etno Dobrogea, în Piața Civică