Sâmbătă 2 martie 2019, începând cu ora 10.00 , în Sala Multifucţionala a Liceului Teoretic Ion Neculce din Târgu Frumos, a avut loc ediţia a 4-a a concursului „Cupa Sentoki”, organizată de CS Toratoshi Iaşi, Preşedinte Budeanu Florin. Concursul a fost structurat doar pe proba de kumite ( lupta full contact). Au participat 326 de sportivi din 12 cluburi sportive din Republica Moldova şi România.
Lotul clubului nostru, Nippon Budo Sport a fost format din : Pănuţă Albert, Teodorof Sebastian şi Covrig Delia, iar în calitate de arbitrii am fost reprezentaţi Pănuţă Nicolaie şi Praz Laurenţiu.
Rezultate obţinute :
Pănuţa Albert – Loc 2 – Vicecampion al categoriei kumite băieţi 10 -11 ani, – 35 kg;
Teodorof Sebastian – Loc 2 – Vicecampion al categoriei kumite băieţi 10 – 11 ani, + 50 kg;
Covrig Delia – Loc 2 – Vicecampioana a categoriei kumite fete 10 – 11 ani, – 40 kg;
„Concursul a fost destul de greu, mai ales că sportivii noştri au participat la concurs în grupele de avansaţi, fiecare sportiv au avut câte 2-3 meciuri ca să ajungă până în finale, pe care le-au pierdut la decizie.
De menţionat este că Albert Pănuţă, a luptat în două categorii diferite, el ajungând în finală în ambele grupe, din care una a pierdut-o la decizie. Motivul participări în două grupe valorice este că el va lupta în vara în Japonia, şi trebuie să aibă cât mai multe meciuri, din acest motiv, toţi organizatorii ne ajută cu meciuri cât mai multe pentru el, pentru al putea verifica cât mai bine.
Următorul concurs oficial va fi pe 23 martie la Galaţi la Cupa Moldovei, pe care îl organizează clubul nostru prin reprezentanţi din Galaţi.” – a spun Nicolae Pănuţă la finalul competiţiei.

Articolul precedentÎncepe înscrierea copiilor în învăţământul primar: Lista şcolilor şi adresele arondate acestora
Articolul următorConcursul național școlar: ISTORIA ȘI TRADIȚIILE RUȘILOR LIPOVENI – MASLENIȚA