Mai sunt câteva zile şi varianta – strada Barajului ar trebui dată în funcţiune după recepție, conform contractului!
După mai bine de un an şi jumătate, în care s-a lucrat în stilul „una da – nouă pa”, celebra variantă de sud are deja probleme! Astfel, la al doilea sens giratoriu nu se asigura scurgerea apei de pe carosabil. Iar în primul sens giratoriu reparaţia care se face lângă rigolă nu respectă straturile de asfalt din proiect…băieţii aşternând ieri direct stratul de uzură. Nu mai vorbim de balustradele înclinate către partea carosabilă şi nici de sanțurile-rigolă descoperite, care reprezintă un real pericol pentru conducătorii auto, mai ales când va veni gerul şi varianta va deveni, din nou, traseu olimpic pentru patinaj viteză!
Chiar dacă reprezentanții constructorului ne contracarează politicos în comentarii pe on-line, invocând mereu scuze şi argumente „ad-hoc”, chestiunile enumerate mai sus se văd că sunt făcute „după ureche” chiar şi de către un non-expert.
Ne adresăm domnului primar şi întreg staff-ului Primăriei Tulcea şi îi sfătuim să fie foarte atenţi când se vor semna hârtiile de recepţie a lucrării! Cunoaştem cazuri în ţara când DNA-ul i-a „legat” pe unii  pentru lucruri mult mai „mărunte”!

Articolul precedentApel de la ministrul Budăi pentru „Pactul Naţional pentru bunăstarea românilor!”
Articolul următorProiectul Baschet – start spre marea performanță