Informație bombă din tinerețea premierului Florin Cîțu. În urmă cu 2 decenii, pe când se afla la studii în Statele Unite, acesta ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare, după ce ar fi fost surprins la volan, băut sau sub influența altor substanțe, potrivit Realitatea Plus, care citează Flux24.ro 

 

Episodul s-ar fi petrecut în urmă cu 21 de ani,  în martie 2000, perioadă în care, potrivit propriei biografii, Cîțu era lector la Universitatea din Iowa, stat în care absolvise, în 1996, Grinnell College, specializarea economie/matematică.

Potrivit sursei citate, pedeapsa în cazul actualului premier a fost de 2 zile de arest și o amendă de 1000 de dolari, plus 300 de dolari cheltuieli de judecată. Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, decizia este a unui judecător american și Cîțu și-a recunoscut fapta.

 
Florin Cîțu a avut o reacție pe subiect: ”Acum 20 de ani a fost vorba de conducere sub influența alcoolului. A fost o greșeală făcută acum 20 de ani, am plătit amenda, o amendă foarte mare, contravenție. E interesant că, în patru tururi de scrutin cu PSD, nu a apărut informația. A apărut acum, în cursa pentru alegerile interne din PNL”

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentFOTO VIDEO Sudul litoralului invadat de alge
Articolul următorPSD, despre raportul INS: Puterea de cumpărare a românilor scade big time