Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila  efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un tractor ce avea atașată o remorcă fără număr de înmatriculare sau înregistrare.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe DN22B, în apropierea localității Cernea, un ansamblu rutier format dintr-un tractor și două remorci, dintre care una nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. Ansamblul de vehicule era condus de tulceanul P.C., în vârstă de 42 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca în cauză nu figurează ca fiind înregistrată sau înmatriculată.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentOra 18, Culisele statului paralel. Cine a furat datele românilor? De ce se inundă România în fiecare an
Articolul următorSturioni prinși în plase multifilament, eliberați de poliţiştii de frontieră tulceni