La sfârşitul săptămânii trecute, la Izmail, au avut loc manifestările din cadrul evenimentului dedicat sărbătoririi celei de-a 429-a aniversări de la data fondării orașului Izmail.
Cu acest prilej, a fost dezvelită o placă la Memorialul Militar, în cinstea eroilor căzuți în Războiul Ruso-Turc (1877–1878) și Primul Război Mondial. O delegaţie tulceană formată din preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Petre Badea, viceprimarul municipiului Tulcea, Andaluzia Luca şi deputaţii Mirela Furtună şi Lucian Simion a fost prezentă la acest eveniment
“Mă simt deosebit de onorat să particip astăzi aici și să împărtășesc cu domniile-voastre acest moment de o mare încărcătură istorică pentru popoarele noastre. Este o zi în care, mai mult decât oricând, ne înclinăm cu respect în faţa strămoşilor noștri, privind, în acelaşi timp, cu încredere în viitorul frumoasei și trainicei noastre legături de colaborare“, a declarat cu acest prilej președintele Horia Teodorescu.

Articolul precedentO femeie a fost accidentată grav pe trecerea de pietoni de pe Isaccei – Piaţa Veche
Articolul următorSemimaratonul Deltei 2019 şi-a desemnat câştigătorii