Mioara Costin, consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului, a demisionat din funcție, în această seară, ca urmare a scandalului stârnit de apariția în spațiul public a documentului controversat cu antentul Guvernului care conține o strategie de comunicare pentru candidatura lui Florin Cîțu la președinția PNL.

Documentul, care purta antetul Guvernului României, stabilea că trebuie adunate informații compromițătoare despre echipa adversă și centralizate chiar de angajații executivului. Erau stabilite liniile de atac dar și faptul că Realitatea PLUS este una dintre vocile cele mai critice la adresa guvernului condus de Florin Cîțu. 

Premierul Cîțu nu a lămurit nici până în prezent scandalul legat de documentul trimis de Mioara Costin către organizațiile PNL. 

„Eu nu pot sa comentez doar pe baza documentelor oficiale. Să fie înregistrat. Documente oficiale înseamnă să fie înregistrate”, a fost precizarea lui Cîțu, când a fost întrebat de presă despre autenticitatea documentului.

Florin Cîțu, despre documentul mazilirii lui Orban: „Eu îmi fac singur mesajele, eu scriu pe Facebook, nu am discursuri scrise”

„Nu îmi aduc aminte să fi văzut acest document. Cei care l-au văzut să vină și cu probe. Eu vă spun că acest document nu este în regulă. Cine spune că este un document adevărat să vină cu probe. Nu pot să discut despre lucruri care apar în spațiul public.

Cine spune că acel document este real, dl Teodorovici, dl Orban, să vină să-l prezinte. Eu am verificat, un asemenea document nu este înregistrat la cancelaria prim-ministrului, a mai spus Cîțu.

Întrebat despre cei care îl ajută pe partea de comunicare, prim-ministrul a spus: „Eu îmi fac singur mesajele, eu scriu pe Facebook, nu am discursuri scrise. De cinci ani îmi fac singur comunicarea”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNoua listă a statelor considerate cu risc epidemiologic. 35 de state, pe lista roșie. Maldive și Grecia, în zona galbenă
Articolul următorTULCEA. Festivalul Săptămâna Interetnică