????????????????????????????????????

În perioada 05 – 21.03.2019, la Sala Sporturilor din municipiul Tulcea s-a desfășurat competiția Cupa Polițiștilor, organizată de Clubul Deltapol Tulcea, Fundația Omenie și Adevăr, Asociația Internațională a Polițiștilor – Filiala Tulcea, Sindicatul Polițiștilor și Personalului Contractual – Tulcea, în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport Tulcea și Consiliul Județean Tulcea.

Poliţia în acţiune!

Sporturile din competiție au fost: fotbal, volei mixt, tenis de masă și tenis cu piciorul. La fotbal s-au înscris 6 echipe, câștigătoare fiind echipa polițiștilor din cadrul Deltapol Tulcea.

La tenis de masă, câștigător la simplu a fost Porneală Daniel (Serviciul Acțiuni Speciale), iar la dublu a câștigat echipa format din polițiștii Porneală Daniel și Timu Stelică. La volei, echipa câștigătoare a fost polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea. Câștigătorii au fost recompensați cu trofee, diplome și echipamente sportive.

Cei 80 polițiști participanți la competiție au marcat astfel Ziua Poliției Române , care la 25 martie 2019 împlinește 197 ani de la atestarea documentară.

Articolul precedentPeste 28 de milioane de lei de la Consiliul Judeţean pentru echilibrarea bugetelor locale
Articolul următorPoliţia se prezintă de ziua ei…luni, în Piaţa Civică