Criza de personal cu care se confrunta in ultimii ani Politia Romana este deja de notorietate, dar, la Inspectoratul de Politie Judetean Tulcea, parca este chiar ceva mai mare edeat media nationala. Intr-o conferinta de presa organizata azi la sediul inspectoratului, conducerea IPJ a precizat ca la ora actuala se functioneaza cu o deficienta de cadre de peste 30%,

„Toate structurile inspectoratului sufera in mod drastic de lipsa personalului si daca am face o medie, cred ca am depasi procentul de 30%. In unele zone, situatia este chiar si mai grava, procentul ajungand chiar si la 55-60%. „- a declarat adjunctul inspectorului sef, cms. sef Marian Dumitrache. Cele mai edficitare structuri la acest moment, in ceea ce priveste lipsa personalului sunt cele de ordine publica, atat la municipiu cat si judet, urmate ed structurile Politiei Municipiului, rutiera si investigatiile criminale.

Partea buna consta in faptul ca in viitorul apropiat vort fi incadrati din sursa externa, edsigur, in urma unor examene, patru ofiteri, urmand cel mai probabil ca spre finele acestui an sau la inceputul anului viitor, Ministerul sa mai aprobe cateva angajari de subofiteri si ofiteri, pentru structurile care sunt cele mai afectate de lipsa de personal.

Articolul precedentPompierii din Măcin au stins la timp un incendiu care amenința să se extindă
Articolul următorLumini misterioase pe cer, văzute din mai multe localități din deltă. Iluzie optică în masă sau vizite OZN?