Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, 333 de teste au fost efectuate ieri 23.07.2020. Din persoanele testate până în prezent au fost confirmate 252 persoane care au fost internate pentru a primi tratament. Au fost înregistrate 13 decese, ,anunță prefectura Tulcea.

La această dată, 64 de persoane sunt încă internate, patru persoane au fost externate la cerere, din care 43 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, Secția de Boli Infecțioase, iar 181 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate, anunță prefectura Tulcea.

În cadrul acţiunilor efectuate de echipele mixte de control în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase ale unităților de alimentație publică. pe parcursul zilei de ieri, 23 iulie 2020 de echipele mixte de control în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase ale unităților de alimentație publică a fost aplicate 6 sancțiuni în sumă de 3.200 lei în ceea ce priveşte respectarea legislaţiei pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor Covid 19.

95 persoane se află în carantină la domiciliu.

Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, 333 de teste au fost efectuate ieri 23.07.2020. Din persoanele testate până în prezent au fost confirmate 252 persoane care au fost internate pentru a primi tratament. Au fost înregistrate 13 (treisprezece decese),