În prima zi de Paşti, un conducator auto de 54 de ani, din Constanța, după ce a servit mai multe paharele pline cu băuturi alcoolice în compania prietenilor, s-a urcat la volanul maşinii şi a plecat la plimbare.
La doar câţiva kilometri de Tulcea, din cauza aburilor alcoolului, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a ieşit în decor, pe câmp, dându-se de câteva ori peste cap.
Poliţia rutieră şi ambulanța au ajuns imediat la faţa locului şi după ce a primit îngrijiri, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest. În urma testării a rezultat o concentraţie de 0,78mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au prelevat şi probe biologice de sânge şi s-a ales cu dosar penal. Deobicei, valorile din sânge ies cam duble faţă de cele din aerul expirat, aşa că cel în cauză va rămâne fără permis mult timp de acum încolo şi… îşi riscă şi libertatea.

Articolul precedentPaștele la unii români: Bețivi și bătăuși cărați de ambulanțe…la spital
Articolul următorDoi tineri beţi, pe un scuter, au fost răniţi grav aproape de Greci. Aceștia au fost duși la spitalele din Galați și Brăila