Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, noaptea trecută, pe drumul naţional DN 6, în judeţul Teleorman. Cinci persoane, care se aflau într-un microbuz au decedat.

Potrivit poliţiştilor din Teleorman, accidentul s-a petrecut pe DN 6, în afara localității Drăgănești-Vlașca.

Coliziunea s-a produs între o autoutilitară care tracta o platformă, un microbuz în care se aflau opt persoane, și un autotren.

În urma impactului, cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au suferit vătămări. Toate se aflau la momentul accidentului în microbuz.

„Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că, la momentul producerii accidentului, niciunul nu se afla sub influența alcoolului. Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și mecanismului producerii evenimentului rutier”, transmite IPJ Teleorman.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentCULISELE PUTERII | Miron Mitrea a desemnat „repetentul și premiantul săptămânii” – Doi oficiali importanți nominalizați VIDEO
Articolul următorREZULTATE BACALAUREAT 2021 – edu.ro. Notele la BAC 2021 pe județe, publicate astăzi. Rezultate BAC 2021 LIVE