Centrul „Bunicii cu povești fericite” a fost inaugurat marți, 14 septembrie în municipiul Tulcea.. Inițiatorii proiectului, Asociația  tulceană „Mâini Întinse”, au prezentat centrul ce va servi la creșterea calității vieții a 150 de vârstnici prin îmbunătățirea stării de bine și la facilitarea accesului la serviciile socio-medicale de care aceștia au nevoie.

Este vorba de un spațiu de 175,55 mp din suprafața totală a Centrului Multifuncțional de Asistență Socială al Asociației „Mâini Întinse“, în care se vor desfășura servicii sociale și diverse activități destinate grupului țintă.

„Se vede clar că toți oamenii implicați au pus în această inițiativă nu numai timp și energie, ci și foarte mult suflet. Și asta pentru astfel de proiecte nu se pot realiza fără oameni care să creadă realmente în ceea ce fac și în rezultatul muncii lor. Mai ales că nu este deloc ușor, implementarea unui proiect presupunând și întâmpinarea unor probleme și situații de tot felul……Astăzi, aici, nu ne rămâne decât să vă felicităm pentru ceea ce ați realizat prin acest proiect, să ne bucurăm pentru oamenii care vor beneficia de facilitățile oferite de dumneavoastră în acest centru și, nu în ultimul rând, la mai multe inițiative de acest gen implementate cu succes!”, a declarat  administratorul public al județului, Dumitru Mergeani.

Inaugurarea Centrului Bunicilor cu povești fericite este un succes încununat de munca depusă în tot acest timp, de eforturile permanente ale echipei de specialiști, de perseverența în a progresa chiar în context pandemic și de încetinire economică.
Centrul este de azi deschis pentru beneficiarii înscriși oferind o paletă largă de servicii destinate persoanelor vârstnice vulnerabile peste 65 de ani din Municipiul Tulcea.

Sursa: Realitatea de Tulcea