Multe telefoane sunt furate zilnic din Tulcea, dar hot mai idiot decât cel care a furat telefonul despre care vom vorbi, nu am mai văzut.
O cititoare ne scrie că:”Am și eu o problemă. Pe data de 2 mai mi s-a furat telefonul dintr-un Pet Shop de pe Isaccei. Am anunțat poliția și am făcut plângere. Am depus și actele la telefon și filmarea cu hoțul. Nu s-a rezolvat nimic dar culmea e că acest hoț mă hărţuieşte pe mine și cei din lista mea de mesinger și telefon. A sunat-o chiar și pe șefa mea și a jignit-o apoi a trimis și mesaje foarte agresive. Am anunțat poliția și de aceste mesaje dar nu mi se dă nici un răspuns. Și-a făcut selfie și mi- a trimis poza” – ne-a scris femeia supărată şi uimită totodată.
Am expus problema conducerii poliţiei municipiului. Dosarul este în cercetare şi lucrătorii de poliţie vor avea în scurt timp un rezultat. Vom reveni cât de curând avem veşti noi!

Articolul precedentGură de oxigen pentru primarii din Delta Dunării prin Proiectul de lege inițiat de deputatul Lucian Simion
Articolul următorVineri de la cinci după-amiază, Tulcea ONG Fest ediţia a V-a în Piaţa civică