Penitenciarul Tulcea organizează Campionatul Interpenitenciar de Fotbal Cupa Dunării, ediția a VIII-a, în ziua de marți 24.09.2019, începând cu ora 10.
Patru penitenciare și două echipe din comunitate vor concura pentru premiul cel mare. Astfel, Penitenciarul Tulcea, Penitenciarul Galați, Penitenciarul Slobozia, Penitenciarul Constanța Poarta – Albă, Echipa “Delfinul” Năvodari și Echipa Național Somova vor disputa în arena sportivă din comună Somova trofeul competiției.
Campionatul se va desfășura în sistem eliminatoriu, fiecare echipă va avea în teren câte 6 jucători și va fi prevăzută cu 4 rezerve. Meciurile vor fi conduse de un arbitru autorizat în acest domeniu.
Acțiunea se desfășoară în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea, Primăria comunei Somova și Biserica Baptistă “ Maranata” Năvodari, instituții cu care Penitenciarul Tulcea are încheiate protocoale de colaborare pentru susținerea activităților de reintegrare socială.
Pauzele dintre meciuri vor fi îndulcite cu produse de patiserie oferite prin generozitatea companiei S.C Lidas SRL.
La finalul campionatului, cele mai bune echipe vor fi recompensate cu premii constând în cupe și diplome oferite de Maestrul Emerit al Sporului Românesc d-na Elena Moruzov Fidatov din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Tulcea.

Articolul precedentSimpozion internaţional organizat de ICEM la Tulcea
Articolul următorPrima trecerea RO – RO Isaccea – Orlovka s-a realizat azi în avanpremieră