De cateva luni de zile , o haita de caini agresivi ataca tot ce misca pe strada in zona Regimentului de Infanterie Marina (R.I.M), la iesirea din Babadag spre Enisala. Cei mai afectati sunt militarii de la RIM, care isi parcheaza masilile in parcarea unitatii de la strada si sunt atacati zilnic, la sosire si la plecare. Nici civilii nu au scapare, biciclisti sau pe jos, multi dintre acestia fiind chiar muscati de cainii care ataca in haita.

Am luat legatura telefonic cu primarul Babadagului, Georgian Caraman, care, nu stia nimic despre acest subiect. Totusi, domnia sa ne-a asigurat ca se va ocupa personal de problema si va gasi solutii. Cel mai probabil va apela la o firma specializata in operatiuni de ecarisaj, care va incerca sa actioneze nu numai in zona indicata de noi, ci in tot orasul, cainii comunitari fiind destul de numerosi in Babadag.

Pana atunci, militarii nostri specializati in misiuni speciale ale MApN, vor ramane tinta atacurilor maidanezilor din zona, nu de alta…dar trebuie sa isi pastreze conditia fizica… Despre civili…  ce sa zicem! Sa fie mai iuti de picior si sa se roage ca primaria din Babadag sa se miste mai cu talent, sau, altfel vor ramane fara bucati importante din vestimentatie.

Articolul precedent„Delta Dunării este condusă de oamenii şi interesele lui Dragnea! A ajuns Belina 2”
Articolul următorCadastru şi carte funciară pe bani europeni la Baia, Ceamurlia de Jos şi Somova