*** cu toate ca exista un contract intre chirias si primarie, cei din urma se fac „ca ploua”, de zece ani

*** casa mai are putin si se prabuseste pe om. Acesta nu are voie sa intervina asupra structurii, cu reparatii

Stim cu totii ca atunci cand ceri ajutorul autoritatilor, se intampla ca acesta sa mai intarzie, sau chiar sa se uite de tine, daca nu insisti, dar in cazul pe care vi-l vom prezenta azi, nici insistentele, nici rugamintile, nu au ajutat la nimic… timp de zece ani!

Un tulcaen se plimba pe drumuri casa-primarie de zece ani, dar se pare ca nimeni nu ii asculta problema pana la capat. Iata ce ne-a scris omul care locuieste cu chirie intr-o casa a primariei: ” vă aduc la cunoștință următoarea situatie și vă rog, să mă ajutați, spre a nu fi  trimis  „la plimbare”, ca până acum, timp de 10 (zece) ani, de către Autoritățile Locale :

În anul 2008, am formulat o cerere de reparație a acoperișului, către primarul orașului Tulcea, de atunci, și astăzi, același în funcție, dar au trecut zece ani și nu s a reparat nimic. În 2008 s-a prăbușit un perete, din cauza ploilor și a zăpezilor căzute de a lungul timpului.  În 2010, s a mai prăbușit o jumătate de perete, iar în 2018, de paștele ortodox, s-a prăbușit o altă jumătate de perete…  L-am înlocuit cu niște foi din tablă și pal melaminat… Se pare, cred,  că sunt singurul din lume, care așteaptă de zece ani rezolvarea unei cereri, respectiv, reparația acoperișului

imobilului, pentru care, se plătește chirie de 70 de ani… eu și părinții mei…

Conform CONTRACTULUI DE ÎNCHIRIERE nr. 528/04.12.2006 și nr. 306/01.08.2014, la Cap. lll; lit. a; alin 1,2 și 3:

Proprietarul >  ( CONSILIUL LOCAL TULCEA), SE OBLIGĂ, citez:

alin 1 << Să predea chiriașului locuința în stare normala de folosință >>

            alin.2  << Să ia măsuri pentru REPARAREA și menținerea în stare de siguranță, în exploatarea și funcționalitate a clădirii pe toată perioada închirierii locuinței…>>

            alin. 3 <<SĂ ÎNTREȚINĂ ÎN BUNE CONDIȚII ELEMENTELE STRUCTURII DE REZISTENȚĂ A CLĂDIRII, ELEMENTELE DE CONSTRUCȚIE EXTERIOARE A CLĂDIRII – ACOPERIȘ,  FAȚADĂ, ÎMPREJURIMI, PAVIMENTE, SCĂRI EXTERIOARE…    etc…>>

Având în vedere cele de mai sus, vă rog, să mă ajutați, în relația cu Administrația Locala din prezent, pentru a repara acoperișul imobilului, spre a nu se prăbuși peste mine și bunurile mele.

Menționez faptul că vineri, 22-06-2018, am depus 2 ( două) cereri, revenire la cererea nr. 6331/07-02-2008, una înregistrată sub nr. 25/22-06-2018, către Consiliul Local Tulcea, și  a ll a cerere către U.A.T. – TULCEA, sub nr.17.843/22-06-2018, – în atenția D-nei VICEPRIMAR și în atenția D-lui Director General,  al D.I.A.P. – TULCEA”

Ne dorim ca demersul nostru sa atraga atentia celor responsabili din Primaria Tulcea, iar omul sa beneficieze de conditii decente demne de anul in care ne aflam.

Articolul precedentPărinții reclamă condițiile insalubre de la o grădiniță din municipiu
Articolul următorCirculația rutieră este restricționată în preajma poligonului de trageri Babadag