Bobby Păunescu a analizat prestația lui Nicolae Ciucă în fața Parlamentului, acolo unde a reușit să obțină cu o majoritate largă susținerea pentru funcția de premier. 

Nicolae Ciucă a reușit să treacă de parlament cu o majoritate largă. Premierul a reușit să îi convingă pe parlamentari cu un discurs atipic, după cum remarcă și omul de afaceri Bobby Păunescu. 

„Eu sincer să fiu nu am mai ascultat un discurs al unui prim-ministru desemnat care își prezenta programul de guvernare în față Parlamentului atât de bun pe cât l-am auzit pe acesta. Nu îl cunosc pe domnul prim-ministru dar vreau să îi urez succes dânsului și domnului președinte care a avut puterea și înțelepciunea de a face ceea ce trebuie să facă în interesul României.”

Bobby Păunescu recunoaște că alianța de moment și decizia președintelui de a accepta o coaliție PSD-PNL sunt controversate, însă consideră că era soluția ideală pentru acest moment:

„Ceea ce a fost…sunt critici din toate părțile, dar pentru momentul actual a făcut ceea ce trebuia făcut. Dacă își face treaba poate să rămână oricât. Un discurs atipic, un discurs așa cum trebuie să fie un discurs. Siguranță cetățeanului, viață lui e mai presus de orice. Domnul prim-ministru, chiar un discurs de patriot, de om care știe ce face. „, a mai declarat la B1 tv Bobby Păunescu.