Directorul general al SC Energoterm SA, Liviu Nicușor Bîscă, a depus vineri către Consiliul de Administraţie al societăţii o cerere prin care solicită încetarea contractului dintre domnia sa şi societatea comercială.
Cererea va fi analizată în cadrul Consiliului de Administraţie al Energoterm cel mai probabil vineri şi dacă va fi avizată favorabil, teoretic, relaţia directorului general cu societatea va înceta în 30 de zile de la depunerea acesteia. adică de la 1 decembrie.
Contactat telefonic, Nicușor Bîscă a spus că pe primul plan al hotărârii sale este starea de sănătate şi este hotărât în proporţie de 90% să plece din funcţie.
Bîscă se afla la conducerea Energoterm SA din data de 17 ianuarie 2005.Acesta este absolvent de inginerie – maşini termice şi este cotat ca un foarte bun specialist în domeniu.
Mai mult ca sigur, pe lângă problemele de sănătate invocate de Nicușor Bîscă, la gestul său se adăugă şi mărirea cu 66% a preţului gigacaloriei, milioanele de lei datorate de populaţie ca restanțe şi problemele reţelei învechite ale societăţii.

Articolul precedentDe mâine, Energoterm opreşte furnizarea căldurii în tot municipiul
Articolul următorGuvernul Ludovic Orban, reacţii: „Constanți și constructivi, parlamentarii USR au votat pentru învestirea Guvernului Orban”