Azi în jurul orei 12.00, la şcoala generală din Ceamurlia de Jos a avut loc un eveniment care a şocat comunitatea. Un copil de clasa a 8-a, în vârstă de 14 ani, a fost lovit de către un coleg de clasă şi a intrat în comă. Martorii, care au vrut să rămână sub semnul anonimatului, ne-au povestit că cei doi copii, victima şi atacatorul, erau în timpul orei de religie. Cei doi s-au hârjonit şi în cele din urmă, joaca a degenerat şi agresorul l-a lovit pe colegul său, din spate, iar acesta şi-a pierdut conştiența. Potrivit surselor, victima era cunoscută cu probleme medicale mai vechi, iar agresorul ar fi un copil problemă, care are deja nota scăzută la purtare pentru mai multe „păcate” similare.
Copilul lovit a fost adus în comă la Spitalul Judeţean de către un echipaj medical de urgenţă și în jurul orei 16.00 dădea semne pozitive de revenire. Directorul şcolii şi părinţii sunt lângă el, iar medicii spun că evoluţia sa este bună.
Am încercat să luăm legătura cu primarul comunei, Mihai Carciumaru, dar acesta nu a raspus la telefon. Probabil pentru că trecuse de ora 16.00 şi domnia sa a considerat că nu mai este în timpul programului.
Poliţia a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violente. La fel, atât scoala cât şi Inspectoratul Şcolar efectuează propriile anchete.” Cel mai important lucru, acum, este că tânărul să îşi revină! Derulăm deja o anchetă la nivel de inspectorat şi cel vinovat va fi sancţionat conform regulamentului” – ne-a declarat Lucica Popisca, inspector şcolar general.

Colegii de clasă și părinții sunt contrariați de ceea ce s-a întâmplat și dau vina pe indiferența profesorilor. De cealaltă parte, profesorii sunt „legati de mâini” de regulamentele în vigoare. De această dată, victima și-a revenit din comă și sperăm să se facă bine cât mai repede.

Articolul precedentIncendiu la periferia municipiului în zona halelor industriale. Un bărbat a suferit arsuri la membrele superioare
Articolul următorComitetul de Monitorizare pentru Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020 s-a reunit la Tulcea