În noaptea de vineri spre sâmbătă,, la intersecţia străzilor Gloriei cu Nicolae Bălcescu, a avut loc un conflict spontan între trei persoane, soldat cu rănirea uneia dintre ele, cu un cuţit.
Doi dintre participanţi se deplasau pe strada Nicolae Bălcescu, moment în care au intrat într-un conflict spontan cu un al treilea, care locuia în zonă. De la ceartă şi injurii s-a ajuns la ameninţări şi lovituri, până când cel nou venit a scos un cuţit şi … l-a folosit împotriva celor doi, rănindu-l pe unu dintre ei.
Între timp, un vecin din zona sunase deja la 112, iar norocul celor trei a fost că au venit mascaţii poliţiei şi jandarmii şi au împiedicat o tragedie.
Pentru că cel rănit sângera abundent, a fost solicitată o ambulanţă, care l-a preluat şi l-a dus la spital, unde a primit îngrijiri.
Şi la spital a fost nevoie de prezenţa poliţiştilor şi a jandarmilor, deoarece un grup destul de mare se adunase în curtea spitalului cu intenţia de a intra la pacientul care primea îngrijiri la UPU.
Forţele de ordine au reuşit din nou să potolească situaţia destul de tensionată. Cel tăiat este înafara oricărui pericol, dar agresorii s-au ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violente…deocamdată.

Articolul precedentExplozie a unei butelii la o casă de lângă Monument
Articolul următorJudeţul Tulcea sub atenţionare cod galben până la ora 14.30!