Incepand de maine si pana duminica seara, la Babadag se desfasoara sarbatoarea locala „Zilele Babadagului”, organizata de Primaria Babadag, Consiliul local, Centrul Cultural Nicolae Balasescu si Centrrmare si Promovare Turistica din Babadag. Manifestarile se vor desfasura in Piata Civica din oras si vor avea urmatorul program, incepand cu orele 17.00:

VINERI

– Deschiderea Targului de toamna

– Zumba in aer liber

– Karaoke si Club Free Air cu DJ Set, DJ Killer, MC Darius, MC Raisa

SAMBATA

– Ansamblul Babaianca, Ansamblul Salcioara,  Amelia Ene, Denisa Calin, Mihaela preda

– Alessia, Laura Lavric, Trupa Talisman

DUMINICA

– ora 10.00 – Parada militara a Fanfarei Militare a Brigazii 9 Mecanizate Marasesti

– ora 13.00- Petreecre cu taraful Gore Belanschi

„Este o sarbatoare dedicata locuitorului orasului Babadag, motiv pentru care ii invitam pe toti, cu mic, cu mare, sa petreaca alaturi de noi in toate cele trei zile de sarbatoare. Invitatii nostri cuprind toata zona preferintelor muzicale ale babaienilor si imi doresc sa vad in Piata Civica cat mai multi oameni.

Doresc pe aceasta cale sa multumesc de pe acum tuturor participantilor, care sunt convins ca vor da dovada de respect pentru ceea ce facem pentru comunitate si vom evita evenimentele care pot umbri sarbatoarea orasului. Doresc sa multumesc si celorlalti parteneri ai nostri, care au pus umarul pentru ca aceasta sarbatoare sa fie un deosebita si asigur babaienii ca momentele artistice prezentate pe scena, dar si celelalte atractii, se vor ridica la inaltimea asteptarilor dumnealor” – a declarat pentru ziarul nostru primarul orasului Babadag, Georgian Caraman.

Articolul precedentȘtefan Coman, președintele juriului Festivalului „La porțile dorului”
Articolul următorPUZ-ul pentru reabilitarea şi modernizarea Portului şi Falezei Dunării a fost retras!