La sfârşitul săptămânii viitoare, de vineri, 12 iulie şi până duminică, 14 iulie, tulcenii vor avea parte de un eveniment care va atrage multă lume pe faleza Dunării, inclusiv turişti.

Este vorba despre „Sărbătoarea berii” la Tulcea, un eveniment marca Palmyra Events, care propune tulcenilor şi turiştilor trei zile de relaxare și voie bună în cadrul unui regal gastronomic „asezonat” cu multă muzică bună.

Fiind vorba despre faleza Dunării din Tulcea, de la această sărbătoare a berii nu vor lipsi preparatele culinare specifice din peşte, respectiv storceag, regina ciorbelor pescărești, borș de peşte, saramură de crap cu mămăliguță, hamsiile, etc însă nici mâncăruri ce merg unse cu berea: grătare, frigănele, sărmăluţe la ceaun și nelipsiții mititei.

„Berea rece și spumoasă va fi vedeta evenimentului, atât la standuri cât și pe insula berii, cu sortimente diversificate la draft și la doză, cu multe fete frumoase ce vor servi berea .. la metru. Dulcele evenimentului va fi asigurat de la standuri cu gogoșele, clătite, wafe, kurtos kalacs, baclavale, plăcinţele și îngheţată. În plus, un parc de distracții amenajat pe faleză îi va încânta nu numai pe cei mici, ci și pe cei mari care vor avea parte şi de un program artistic ales astfel încât să întrunească cât mai multe gusturi.”, spun organizatorii care anunţă concerte ale trupelor Proconsul, Schimbul trei şi 3 Haiduci, ca şi capete de afiş ale serilor cu muzică prezentată de Liliana Geapana.

Articolul precedentO femeie rănită de o creangă ruptă, a ajuns la spital
Articolul următorIonuţ Mogoş de la Gheorghe Munteanu Murgoci Măcin este singurul elev de 10 de la BAC 2019