Polițiștii din Tulcea au depistat doi bărbați care erau urmăriți de autoritățile austriece pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt comise în luna noiembrie 2018.

La data de 19 noiembrie , polițiștii Serviciului Investigații Criminale împreună cu polițiștii Poliției Orașului Babadag au acționat pe raza localității Babadag, județul Tulcea, unde au identificat doi bărbați cu vârstele cuprinse între 47 și 50 de ani, unul din municipiul Tulcea și celălalt din localitatea Babadag, județul Tulcea, pe numele cărora existau mandate de arestare emis de autoritățile  judiciare austriece.

Cei în cauză au fost dați în urmărire internațională pentru comiterea a două infracțiuni de furt calificat. În noaptea de 15 noiembrie , bărbații ar fi sustras de pe raza localității Eisenstadt, din Austria, două motoare de barcă  și o bicicletă electrică, în valoare de aproximativ 20.000 de euro.

Persoanele în cauză au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi, 20.11.2018, să fie prezentate Curții de Apel Constanța cu propunerea de arestare preventivă în vederea predării către autoritățile din Austria.

Pentru depistarea persoanelor, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

 

Articolul precedent10 Medalii la competiția de șah ”Cupa Satori Art Slobozia” ediția a IV-a
Articolul următorScăderi dramatice ale beneficiarilor ajutorului pentru încălzirea locuinţei!