Având în vedere numărul ridicat de auto care tranzitează județul, generat de turiștii atrași de zonele de agrement din Delta Dunării, la nivelul Poliției Tulcea au fost dispuse măsuri de suplimentare a efectivelor de poliție, organizându-se acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere, având în vedere creșterea valorilor de trafic din week-end.

Polițiștii recomandătuturor participantilor la traficul rutier să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren.

IPJ Tulcea „Recomandăm să nu conducă vehicule dacă au consumat băuturi alcoolice. Consumul de băuturi alcoolice constituie una din principalele cauze generatoare de accidente de circulaţie. De asemenea, pietonilor le recomandăm să traverseze drumul public doar pe marcajul pietonal şi să manifeste atenţie, asigurându-se temeinic înainte să se angajeze în traversarea străzii.”
    
Acțiunile pe linie rutieră continua și în zilele următoare, polițiștii rutieri fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.

Sursa: Realitatea de Tulcea