Sala Polivalentă din municipiul Tulcea a găzduit ieri, 9 februarie, prima ediţie a „Cupei Dobrogea Junior”, o nouă competiţie fotbalistică organizată la iniţiativa preşedintelui AJF, Petre Badea, întrecerea fiind rezervată echipelor din campionatul judeţean al juniorilor U19, jucători născuţi în anul 2000 şi mai mici.
Doar patru dintre acestea au putut participa la întrecerea de astăzi, în acest caz, sistemul de joc fiind semifinale şi finale. Au fost patru meciuri de calitate, cu un consum energetic şi nervos şi pe măsura ambiţiei şi dorinţei tuturor jucătorilor de a câştiga. Nu uităm nici antrenorii care şi-au făcut cu prisosinţă datoria din suprafaţa tehnică. O dovadă în plus că se poate face fotbal de calitate, judeţul dispune de jucători talentaţi şi antrenori dedicaţi fotbalului, aşteptarea mai mare fiind din partea autoritalilor locale. Acestea sunt aşteptate să sprijine fotbalul, atât finaciar cât şi material, ţinând cont că „sportul rege”este un fenomen social, un mijloc de educaţie a tinerilor şi a celor mai puţin tineri, un aport de sănătate, atât fizică cât şi mentală.
Iată şi rezultatele:
Ora 10.00 Delta Dobrogea – Arrubium Macin 1-5 (0-4)
Ora 10.50 Progresul Isaccea – Triumf Cerna 3-0 (0-0)

Ora 11.50 Finală mică
Delta Dobrogea – Triumf Cerna 10-0(3-0)

Ora 12.40 Finală Mare
Arrubium Macin – Progresul Isaccea 8-3(5-1)

Clasament:
1. Arrubium Macin
2. Progresul Isaccea
3. Delta Dobrogea
4. Triumf Cerna
Au fost premiate atât echipele cât şi cei mai buni jucători ai fiecărei participante, preşedintele Badea înmânând: cupe, medalii, diplome şi mingi de fotbal. Felicitări tuturor!

 

Articolul precedentMinorul care a bătut cu bestialitate o femeie de 82 de ani a fost arestat pentru 30 de zile
Articolul următorDelta Dunării şi Dobrogea de Nord – Grădina Bio a Europei, la Târgul de Turism al României 2019