Azi cu începere de la ora 10.00, Sala de Festivități a Palatului Copiilor a găzduit un eveniment de bilanț al Inspectoratului Școlar Județean, respectiv „Prezentarea raportului privind starea învățământului tulcean în anul școlar 2017-2018”.

La eveniment au participat inspectorul școlar general, Lucica Popișcă, în calitate de gazdă, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani, Anica Madar, șef serviciu în cadrul Instituției Prefectului – Județul Tulcea, reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție și ai Inspectoratului pentru Situații Urgență .

În intervenția sa avută în deschiderea evenimentului, Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea a reliefat relația de colaborare excelentă existentă între cele două instituții și a punctat rezultatele bune și foarte bune din anul școlar 2017-2018. De asemenea, Dumitru Mergeani a popularizat inițiativa Consiliului Județean Tulcea de a acorda și în acest an burse elevilor cu rezultate deosebite la învățătură în anul școlar 2017-2018.

„În data de 25 septembrie a fost anunțată în presă demararea procedurii de selecție a dosarelor pentru copiii cu rezultate deosebite în anul școlar 2017-2018. Este vorba de 20 de burse, 9 pentru elevi din municipiu și 11 pentru elevi din mediul rural. Dosarele se primesc în perioada 1-26 octombrie și profit de ocazie pentru a ruga directorii și cadrele didactice să popularizeze inițiativa noastră, astfel încât elevii merituoși să se poată înscrie pentru a beneficia de această bursă”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani.

Articolul precedent„Caravana filmului românesc“ la Teatrul Jean Bart, în perioada 1-3 noiembrie
Articolul următorTrei case au fost la un pas să ia foc, din cauza unui incendiu de vegetaţie