În această după-amiază, în jurul orei 16.10, forţele de intervenţie au fost solicitate la teatrul Jean Bart din municipiul Tulcea, unde se primise o amenințare cu bombă. În urma verificărilor efectuate, IPJ Tulcea a transmis după trei ore că sesizarea nu se confirmă. Apelantul a fost identificat de polițiștii bucureșteni pe raza municipiului București și în continuare se efectuează cercetări.

Iată şi comunicatul IPJ Tulcea în legătură cu acest eveniment

În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați prin apel 112  cu privire la faptul că în interiorul Teatrului Jean Bart din municipiu, s-ar afla amplasată o bombă.

La fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de ordine publică și de rutieră care au asigurat și delimitat perimetrul.

Totodată, o grupă specializată din cadrul SRI Tulcea-Compartimentul Pirotehnic a procedat la efectuarea de cercetări în interiorul clădirii.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că sesizarea nu se confirmă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Tulcea, Inspectoratul de Jandarmi Tulcea și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea.

Apelantul a fost identificat de polițiștii bucureșteni pe raza municipiului București și în continuare se efectuează cercetări.

Sursa: Realitatea de Tulcea