Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea vine şi în această sâmbătă în sprijinul echipei Viitorul Constanţa prin organizarea unei excursii GRATUITE pentru microbiştii din Tulcea care vor să urmărească din tribune meciul decisiv din play-off-ul Ligii I de fotbal dintre Viitorul Constanţa şi Universitatea Craiova!

Suporterii tulceni au mai susţinut echipa fanion a Dobrogei, Viitorul Constanţa, şi la meciul capital pentru accederea în play-off contra FC Botoşani, şi pe Naţional Arena contra celor de la FCSB dar şi contra celor de la CFR Cluj, campioana în titlu a României.

„Preşedintele Petre Badea anunţă iubitorii fotbalului că Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea organizează excursie gratuită la în vederea vizionarii derby-ului play-off-ului Ligii I, la fotbal, sâmbătă, 13 aprilie 2019, FC Viitorul – Universitatea Craiova. Ora de începere a meciului este 21.30. Se asigura gratuit şi accesul în stadion. Plecarea se va face în ziua de sâmbătă, 13.04.2019, ora 19.00, din fata sediului Asociaţiei Judeţene de Fotbal, str. Isaccei, nr.97, Sala Polivalenta. Acest eveniment este realizat în colaborare cu Academia de Fotbal ” Gheorghe HagiÎnscrierile suporterilor se fac la sediul AJF Tulcea şi la telefon 0240513124 sau 0755612164, începând de azi, miercuri, 10.04.2019, numai între orele 09.00-15.00. Locuri disponibile 100.”, este mesajul transmis suporterilor pe pagina de socializare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, https://www.facebook.com/ajf.tulcea/.

În legătură cu această nouă deplasare la un meci de fotbal al echipei Viitorul Constanţa, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea a declarat: „Suntem alături de Regele Fotbalului Românesc, domnul Gheorghe Hagi, şi la acest meci de fotbal important care poate păstra echipa din Dobrogea în lupta pentru titlu, cel puţin matematic”.

Articolul precedentCampanie de colectare selectivă pentru electrice şi electronice
Articolul următorDelegaţie a Judeţului Tulcea în Raionul Cahul din Republica Moldova