Un bărbat  din municipiul Tulcea și-a agresat soția însărcinată. Aceasta a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, spunând că nu mai simte mișcările fătului. Deși bătută, femeia a refuzat emiterea ordinului de protecție.

 Jandarmii au fost solicitaţi, prin apel 112, să se deplaseze la Secția UPU din cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde s-a prezentat o femeie însărcinată, care a declarat că nu mai simte mișcările fătului, în urma loviturilor aplicate de soț.

Femeia prezenta urme de violență pe corp. A declarat că se afla la domiciliu, împreună cu soțul și cei doi copii minori, iar pe fondul unor neînțelegeri, a hotărât să părăsească locuința. În acel moment, a fost agresată fizic de către soț, care a lovit-o pe spate și pe abdomen cu un cablu de prelungitor, la nivelul feței și picioarelor fiind lovită cu pumnii și picioarele. Femeia i-a cerut soțului să o ducă la spital, însă acesta a refuzat, iar în dimineața următoare, bărbatul a continuat să o lovească, moment în care femeia a solicitat un echipaj de ambulanță, care a transportat-o la  Spitalul Județean Tulcea, unde a rămas internată pentru investigații medicale de specialitate. Soțul acesteia a părăsit imediat locuința când a auzit că femeia a apelat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Jandarmii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, însă acesta nu a fost de găsit, ulterior fiind contactat telefonic, fără rezultat. A fost solicitat un echipaj de poliție  pentru completarea  chestionarului de risc pentru emiterea unui eventual ordin de protecție, însă după completarea acestuia, femeia agresată a refuzat emiterea ordinului de protecție.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie şi de asemenea, au adus la cunoştinţa femeii termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

 

Sursa: Realitatea de Tulcea