Azi in jurul pranzului, un batran din localitatea Daeni anunta seful de post despre faptul ca fiul sau vrea sa arunce casa in aer si in acelasi timp sa se sinucida, cu ajutorul gazului din mai multe butelii de aragaz.
Acesta din urma s-a confruntat in ultima perioada cu mai multe probleme familiale, iar oamenii din sat spun ca sotia lui s-a saturat si a plecat, inaintand divortul in urma cu ceva timp. Aceaisi oameni spun ca omul ar avea niste probleme psihice si atunci cand bea nimeni nu se poate intelege cu el. Asa a facut si azi, cand s-a inchis in locuinta cu cateva butelii de aragaz si ameninta ca daca sotia cu care se afla in divort se intoarce acasa, se arunca in aer impreuna cu ea si cu imobilul.
La momentul redactarii acestui material (13.30), politistii din Daeni si Macin erau la locul evenimentului si supravegheau zona, situatia fiind deocamdata sub control. La fata locului se afla si o autospeciala a ISU, sectia Macin, pregatita sa intervina daca situatia o va impune.
Negociatorul politiei se afla pe drum, in apropiere de Daeni, pentru a intra in comunicare directa cu persoana care ameninta ca se arunca in aer.

Vom reveni cu UPDATE, in functie de mersul lucrurilor in teren.

Articolul precedentDublu vernisaj la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării
Articolul următorMai multe morminte au fost vandalizate noaptea trecută în Cimitirul Lipovenesc