Activitățile polițiștilor tulceni, alături de celălalte structuri cu care se acționează în sistem integrat, au fost intensificate, pentru purtarea măștii, respectarea normelor de acces în restaurante și în spațiile comerciale, precum și respectarea limitărilor programului de lucru. 

Astfel, în cursul zilei de azi, polițiștii tulceni au acționat pentru verificarea respectării normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, la operatorii de comerț cu obiect de activitate ,,alimentație publică”, case de pariuri, săli de jocuri de noroc și centrele comerciale, de pe raza municipiului Tulcea. 

Modul de acțiune este adaptat categoriei agenților economici verificați, obiectivul principal fiind respectarea regulilor de acces impuse consumatorilor, în contextul măsurilor de prevenire a infectării cu COVID-19. 

Cu aceasta ocazire, persoanelor legitimate le-au fost prelucrate prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1090/2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și ale Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

Recomandam cetățenilor sa respecte măsurile impuse de autorități, pentru a preveni răspândirea COVID-19!

IPJ Tulcea

 

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentNoi reguli la biserică! Ce norme sanitare trebuie respectate la slujbe
Articolul următorTulcean arestat pentru pornografie infantilă