Ieri seara la ora 20.20, un accident de circulatie foarte grav era anuntat pe numarul de urgenta 112. Mai precis, intre Babadag si intersectia Zebil-Satul Nou, doua autoturisme, un Seat si un Audi, au intrat in coliziune pe fondul vitezei excesive si a unei depasiri neregulamentare. In urma impactului deosebit de violent, trei persoane au fost ranite, dintre care doua foarte grav, iar circulatia pe DN 22 a fost oprita mai bine de o ora.
Trei ambulante de prima urgenta au ajuns la locul accidentului, iar doua dintre victime, aflate in stare foarte grava, au fost preluate si aduse la Unitatea Primiri Urgente la Tulcea, una dintre ele fiind in coma, motiv pentru care medicii au dispus trimiterea lor de urgenta la spitalul din Constanta.
Cel mai grav a fost un tanar de 18 ani, instabil hemo-dinamic si intubat, care prezenta rani foarte grave la nivelul capului, avand traumatism cranian cu infundare (osul patrunsese in creier), ruptura de splina si multiple fracturi. Cel de-al doilea, de 19 ani, era constient, dar prezenta la randul sau multiple fracturi dar si rani grave la nivelul fetei si al capului.
Victimele au fost preluate imediat de medicii constanteni de la urgenta si bagati la aparate, urmand ca in aceasta zi sau cel tarziu maine, dupa ce vor fi stabilizati si nu vor mai prezenta riscuri mari, sa fie operati.

Articolul precedent„Dorulețul” participă la Festivalul „Arte și Tradiții Românești” Slatina
Articolul următorO turistă din Craiova a fost accidentată la Monument de un autoturism care mergea în marșarier