Update, ora 12.45

Victima a fost preluată de elicopterul SMURD și va fi transportată la Constanța.

Update, ora 11.55

Echipajul SMURD de la Stația de pompieri Babadag a reușit resuscitarea, acum victima este evaluată de medicul care încadrează elicopterul SMURD.

În dimineața zilei de azi a avut loc un accident rutier la ieșire din pădurea Babadag spre 2 Cantoane. Din primele cercetări, un barbat în timp ce conducea un autoturism pe DN 22 E87, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorul auto în vârstă de 62 ani este din județul Constanța.

Conducătorul auto deține permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului, ne-au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Potrivit ISU Delta, salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DN 22 între localitatea Babadag și 2 Cantoane, chiar la ieșirea din pădurea Badadag.
În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau 3 persoane respectiv 2 persoane de sex masculin ambele de 63 de ani, și 1 persoană de sex feminin de 62 de ani.

Persoana de sex feminin a fost extrasă din autoturism și predată ambulanței.

La scurt timp a intrat în stop-cardio respirator. Se efectuează masaj cardiac, conform procedurilor. La fața locului a aterizat elicopterul SMURD.
Cei 2 bărbați, răniți mai puțin grav, au refuzat transportul la unitatea spitalicească.

Articolul precedentUn bărbat a fost găsit mort azi dimineaţă în centrul municipiului Tulcea
Articolul următorNavrom Delta a trecut … online la programul de vară