În această dimineață salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DN 22 A, în localitatea Ciucurova. În accident a fost implicat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani, care se afla imediat după accident în stop cardio-respirator și i s-au aplicat manevre de resuscitare. În autoturism mai era o persoană de sex feminin, în vârstă de 24 ani, conștientă, cu multiple fracturi la membrele inferioare, și un copil de sex masculin, de 3 ani, cu fractură la membru superior.  După manevre de resuscitare a fost declarat decesul bărbatului de 70 de ani!

Se intervine cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD de la Stația de pompieri Babadag și 1 autospecială de descarcerare grea de la Detașamentul de pompieri Tulcea.

 

Articolul precedentReferendum 2018 – prezenţă: Tulcea, locul trei din coada clasamentului
Articolul următorReprezentanți ai Comisiei Europene și ai World Wildlife Fund, prezenți la Jurilovca de Ziua Mondială a Educației