În această dimineață, pe strada Grădinarilor a avut loc un accident rutier mortal, victimă fiind un motociclist.

Potrivit IPJ  Tulcea, ,,un bărbat de 40 de ani, din comuna Valea Nucarilor, în timp ce conducea o motocicletă, pe strada Grădinarilor din municipiu, la efectuarea unei depășiri, nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu un auto, condus de un bărbat de 55 de ani, din Tulcea, care efectua manevra de virare la stânga. În urma accidentului a rezultat decesul motociclistului. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.
Cercetările continuă, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.”

Președintele filialei județene tulcene SEAWOLVES Motorcycle Club, Felix Gutu, ne-a declarat: ,,Cel mai ușoară soluție este să dai vina pe mort! Indiferent dacă este motociclist sau nu! Nu știu dacă vina aparține 100% motociclistului, care este partea de vină a taximetristului, însă ce discutăm noi la fiecare acțiune e că noi, motocicliștii,  nu avem niciodată prioritate! Niciodată! Nu suntem protejați dacă nu ne protejăm! Noi trebuie să avem mare grijă, indiferent dacă avem, legal, prioritate sau nu. Acesta este adevărul”!

 

Articolul precedentSe redeschide Ludoteca Bibliotecii Judeţene Panait Cerna!
Articolul următorUn motociclist a decedat azi dimineață într-un accident pe strada Grădinarilor. Acesta nu avea permis de conducere