În noaptea de duminică spre luni, la ieşirea din Lumină, aproape de intersecţia cu drumul spre Tulcea, a avut loc un impact violent între două maşini, prima din onstanta şi cea de-a doua din Tulcea.
Un bărbat care conducea un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanța, ar fi pierdut controlul direcției de mers, întrând în coliziune laterală cu un autoturism care circulă din sens opus. În urma impactului, primul autoturism a părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pasagerului dreapta-față din primul autoturism şi vătămarea corporală gravă a primului conducător, precum și vătămarea corporală ușoară a trei persoane din al doilea autoturism.
Din fericire, cei trei tulceni răniţi în accident nu au rămas internaţi, rănile lor nefiind aşa de grave. Din păcate, soarta celor din primul autoturism a fost dură. Persoana decedată şi cel rănit grav, sunt din Lumină – judeţul Constantă.
Vă reamintim că pe raza localităţii Lumina, în data de 14 iulie a avut loc cea mai mare tragedie rutieră a anului, când trei oameni au murit, doi au fost duşi în comă la spitale şi alţi doi au suferit răni foarte grave.

Articolul precedentAccident pe DN 22. A intrat cu maşina în copac şi a ajuns la spital
Articolul următorArde Incineratorul de la Smârdan: sute de tone de resturi animale transformate în scrum