În această dimineaţă în jurul orei 8.20, pe DN 22 între Tulcea şi intersecţia Cataloi a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane. O autoutilitară condusă de un bărbat de 53 de ani, din Camena, nu a păstrat distanţa în mers față de autoturismul care mergea în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta, lovindu-l în partea din spate. Interesant este faptul că accidentul a avut loc pe drum drept, ceea ce duce la posibilitatea ca viteza celui care a produs accidentul să nu fi fost adaptată la cerințele traficului.
În urma accidentului au fost rănite două persoane din autoturism, conducătorul auto de 28 de ani și o femeie de 25 de ani, pasageră, ambii din Tulcea, care au fost transportate la Spitalul Judeţean Tulcea pentru investigaţii medicale. Șoferul dubei a fost testat și nu au fost depistate valori ale alcoolemiei.
Poliţia se afla la această oră (9.10)la locul accidentului pentru măsurători, declaraţii şi documente premergătoare cercetării penale împotriva conducătorului autoutilitarei, pentu vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentAccident la Mineri cu schimbări spectaculoase de final
Articolul următorReabilitarea port-faleză a intrat în linie dreaptă și va începe anul acesta