Azi noapte în jurul orei 2.00, s-a spart magazinul Altex de la intrarea din oraş dinspre Constanţa. De pe surse am aflat că hoţii, doi la număr, cu feţele acoperite cu cagule, au venit pe jos, din laterala magazinului, au spart geamurile de la uşile de acces cu un târnăcop, au intrat în magazin şi au ieşit în două minute cu două genţi pline cu telefoane mobile.
Chiar dacă echipa de intervenţie rapidă a societăţii de pază, a ajuns la locul spargerii în aproape trei munute de la declanşarea alarmei, hoţii deja dispăruseră cu prada.
De la ora spargerii şi până în prezent, poliţiştii tulceni sunt la locul spargerii şi desfăşoară cercetări pentru identificarea autorilor. Perjudiciul încă nu a fost stabilit. Reprezentanţii firmei prejudiciate nu au putut fi contactaţi pentru a afla detalii.
Sperăm că pe parcursul zilelor viitoare să putem afla şi alte amănunte, pentru a vi le prezenta. Cert este că zona este împânzită de camere de luat vederi şi este foarte posibil ca spărgătorii să poată fi identificaţi după ce vor fi vizionate probele video cu filmul complet al spargerii. Vom reveni.

Articolul precedentPeste 300 de poliţişti vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou
Articolul următorPremiul I pentru Liceul Grigore Moisil Tulcea la Concursul Naţional „Învăţăm să inventăm”!