Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Județeană Tulcea, 713 teste au fost efectuate ieri, 14.11.2020. Dintre persoanele testate până în prezent au fost confirmate 2239 de persoane, care au fost internate pentru a primi tratament. Au fost înregistrate 80 decese.

La această dată, 1284 persoane se află în carantină la domiciliu., 679 de persoane sunt încă internate sau izolate la domiciliu, din care 77 internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, Secția de Boli Infecțioase, 494 izolate la domiciliu, iar 1480 persoane au fost declarate vindecate.

Prefectura Tulcea: “Reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor și este valabilă pentru apelurile naționale.

Tulcenii sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112, doar pentru situații de urgență!

Pentru corecta informare a populației, vor fi publicate atât pe pagina oficială a instituției cât și pe pagina de socializare, buletine de presă ale Grupului de Comunicare Strategică, precum și comunicate de presă locale ale Centrului Județean de Coordonare şi Conducere a Intervenției.

Sursa: Realitatea de Tulcea