La Liceul Tehnologic „Henri Coandă” a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute Olimpiada de Limbi și Literaturi Materne la care au participat 30 elevi la Limba și Literatura Rusă, 9 elevi la Limba și Literatura Ucraineană şi 5 elevi la Limba și Literatura Greacă.

De remarcat rezultatele excelente obținute la Limba și Literatura Rusă –Maternă, notele maxime obținute la nivel gimnazial de elevul Cuprian Ștefan de la Școala Gimnazială Sarichioi și de elevul Lavrente Klavdian de la Liceul Teortic „Gh. Munteanu Murgoci” Măcin, nivel liceal.

„Felicitări elevilor și profesorilor coordonatori și succes la etapa națională din luna mai… lor și celorlalți elevi calificați ! Aștept rezultate foarte bune”, a declarat inspectorul şcolar Nadea Casian

Luna viitoare, Tulcea va fi gazdă pentru etapa națională a Olimiadei de Limba și Literatura Turcă, la care vor participa 80 de elevi din toată țara, şi tot luna viitoare la Sulina se va desfățura Olimpiada de religie-cultul ortodox de rit vechi în limba rusă.

 

Articolul precedentŞi jandarmii tulceni îşi sărbătoresc ziua în Piaţa Civică
Articolul următorPeste 200 de kilograme de peşte, transportate fără documente legale!