În perioada 30.11-1.12.2018 la Constanța a avut loc competiția de șah rapid, intitulată ”Cupa 1 Decembrie” , competiție organizată de Asociația Județeană de Șah Constanța.
Această competiție a cuprins turnee dedicate atât copiilor cât și seniorilor, reunind sportivi legitimați la cluburile de șah din: București, Constanța, Techirghiol, Năvodari, Mangalia, Cernavodă, Medgidia și Tulcea.
Concursul a făcut parte din calendarul Federației Internaționale de Șah ( F.I.D.E.) și s-a desfășurat pe parcursul a 9 runde, în sistem elvețian, cu timp de gândire 15 min + 10 sec / mutare/ jucător.
Clubul Sportiv Logic Delta a fost reprezentat de sportiva Miruna Mocanu , care a concurat la turneul dedicat copiilor sub 12 ani, deși ea are doar 10 ani.
La finalul celor 9 runde, sportiva clubului tulcean, Miruna Mocanu a reușit să-și adauge în palmares încă un trofeu de locul I la categoria F12 ani , după ce în urmă cu două săptămâni a obținut medalia de aur la categoria F10 în competiția de șah ”Cupa Satori Slobozia”.
Prin obținerea acestui trofeu, Miruna ne demonstrează încă o dată, că este o sportivă foarte ambițioasă și talentată în acest sport frumos și nobil, șahul.
Miruna este elevă în clasa a IV-a la Școala Gimnazială Elena Doamnă din Tulcea, iar această reuşită a ei, a depins şi de munca, perseverenţa şi pasiunea pe care le dedică ”sportului minții”.
Felicitări,Miruna!!!

Articolul precedentDe Centenar, dispensar medical nou la Iazurile, comuna Valea Nucarilor
Articolul următorScrumbia de Dunăre afumată a intrat în patrimoniul culinar european!