29 de permise de conducere au fost reținute, 13 certificatede înmatriculare au fost retrase și aproape 400 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii tulceni săptămâna trecută, în cadrul mai multor acțiunii organizate pe raza județului Tulcea.

În perioada 03 – 09 decembrie, polițiștii tulceni au desfăşurat pe raza județului mai multe acţiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.

Încadrul acțiunilor desfășurate săptămâna trecută, polițiștii au aplicat 385 de sancțiuni contravenționale la legislația privind circulația pe drumurile publice, dintre care 200 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză.De asemenea, polițiștii tulceni au reținut 29 permise de conducere, au retras 13 certificate de înmatriculare și au constatat 4 infracțiuni la regimul circulației rutieră.

Acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere vor continua și în perioada următoare. Pentru a evita evenimentele neplăcute, adoptați o conduită preventivă și respectați regulile de circulație.

Articolul precedentS-a semnat contractul pentru Varianta oraşului Babadag
Articolul următorFotbal: Victoria Delta Tulcea a câştigat Cupa Buzăul Sportiv!