Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au depistat, , plase de tip monofilament și fir textil în care se afla capturată cantitatea de aproximativ 200 kg pește.

Poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, au oprit pentru control pe lacul Babadag, judeţul Tulcea, o ambarcațiune în care se afla un cetățean român, în vârstă de 38 de ani.

În urma verificărilor, au fost descoperite, în apă, plase de tip monofilament și fir textil,  în lungime de 170 de metri, în care se afla capturată cantitatea de aproximativ 200 kilograme de peşte.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, deținerea, comercializarea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor și furt calificat, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Tulcea